Vores kerneprodukt er frosne højkvalitets Flammkuchen bunde, som leveres til hoteller, restauranter, caféer, bistroer, vinbarer, festivaller, food trucks, mm.

Bunden er kun én af de tre hovedbestandsdele, som udgør den færdige Flammkuchen;

  • Bund
  • Creme
  • Toppings

Bund: Den er nøjagtigt 1,2 millimeter tyk og leveres i størrelserne:

  • 17,5 x 25,5 cm (petit),
  • 18,5 x 29 cm (midi).
  • 27 x 37 cm rektangulær (standard).

Bundene leveres i kasser á 100 stk., og holder på frost 365 dage, og på køl i 10dage.

Creme:
Udover bundene leverer inFLAME krydderier til en creme, som laves ud fra en traditionel Flammkuchen opskrift. Denne hjælper til med at fremme smagen af de valgte toppings. Creme opskriften kan også tilpasses opskrifter, som passer til Flammkuchen desserter.

Toppings
Den traditionelle Flammkuchen laves med creme, bacon og løg, men det meste i toppings kan bruges afhængig af hvilken målgruppe man ønsker at tiltrække.Vores kunder bruger mange forskellige toppings/råvarer, f.eks.;

  • Laks, emmentaler, rucolasalat, kaviar, sukker, kanel, æbler, æg, marengs, creme brulee parfait, porre, gedeost, dadler, ananas, kylling provencial, kantareller, trøffelolie, mm.

… alene fantasien sætter grænser for en succesfuld sammensætning af toppings.

Mangfoldighed for enhver smag.
Valget af toppings bestemmer således hvilken målgruppe den skal serveres for. Derfor ser man Flammkuchen serveret med nøjsomt udvalgte toppings/råvarer tilpasset til kunder, som ønsker at nyde en let og kulinarisk delikatesse på:

  • Restauranter, hoteller, caféer, vinbarer, pubber, cafeteria, food-trucks, festivaller, etc.

Målgruppen kan yderligere adresseres ved at vælge toppings, som passer til en:

  • Forret, hovedret, dessert, snack, finger food, gourmet mad, room service, brunch, social food, vegan food, eller noget helt andet.

Eksempler på hvor og hvordan vores kunder serverer Flammkuchen;

– Gourmet / forret Flammkuchen med kaviar, laks topping og et glas vin.
– Vinbar / fingerfood Flammkuchen med pata negra bacon, løg, svampe og et glas vin.
– Hotel / roomservice Flammkuchen med spejlæg, bacon, spinat og en øl.
– Restaurant /dessert Flammkuchen med karamelliseret ananas, is og portvin.
– Pub / social food Flammkuchen med bacon, løg og en øl.
– Café / snack Flammkuchen med æble, kanel, sukker og en kop kaffe / Cognac.
– Festival / frokost Flammkuchen (traditionel) med bacon, porre og en øl.

… mangfoldigheden er enorm og tilpasses enhver smag.

Udover den enorme mangfoldighed for enhver smag, som Flammkuchen tilbyder, så er en anden yderst kærkomment grund for at Flammkuchen vælges, den korte tid det tager at forberede og bage en Flammkuchen.

Det tager ca. ½ minut at lægge creme og toppings på bunden, og derefter tager det kun ca. 3 ½ minut at bage en Flammkuchen.

Vi oplever, at vores kunder med en dobbelt-ovn, som tager fire Flammkuchen ad gangen, bager omkring 50 Flammkuchen i timen ved fuld kapacitet.