I inFLAME elsker vi den lækre, lette kulinarisk Flammkuchen oplevelse. Vi spiser den derhjemme; enten som forret toppet med f.eks. laks og rucola/basilikum salat, eller som hovedret, som en traditionel Flammkuchen med bacon og løg, eller som dessert med friske annanas skiver, brun farin (som bliver karamelliseret i ovnen), serveret sammen med vaniljeis. De voksne får sidstnævnte i flamberet version med Grand Manier.

Vi har en passion for delikat mad, og eksperimenterer hele tiden med forskellige toppings på vores Flammkuchen bunde. Vi søger konstant, at finde nye lækre, simple kombinationer, serveret på vores super sprøde bunde. Sidste forsøg endte med en lækker morgenmads Flammkuchen med bacon, løg og to friske udslåede æg – simpelt & lækkert.

Er din interesse vækket af mulighederne med Flammkuchen, så byder vi dig velkommen til at kontakte os for en hyggelig snak om Flammkuchen og dennes mangfoldighed for enhver smag.

IT’S ALL ABOUT PASSION!